Home / Bronkhorst / IJsselruiters gehuldigd

IJsselruiters gehuldigd

BRUMMEN – Traditiegetrouw huldigde het bestuur van RV en PC de IJsselruiters, afgelopen zondag, de kringkampioenen en deelnemers aan de Regionale- en Nederlandse kampioenschappen, in de kantine van de manege in Brummen.

Er werden het afgelopen seizoen zeven kringkampioenschapstitels in de wacht gesleept, waarvan drie op naam van ponyclublid Vera van Winkoop. In totaal mochten dertien leden naar de Regionale kampioenschappen.

Bij de paarden werden Yvonne Breukink met Amberlina JB (B springen), Peter van Straalen met Venelaheleen (M springen), Marjon Willems-Breukink met Benneton Sorento (B dressuur) en Susan Boeve met Bastrona (L1 dressuur) kringkampioen. Bij de pony’s Vera van Winkoop met Meijereihoeve’s Roy (B springen en L2 dressuur) en Shutterfly (Z springen). Andere afgevaardigden bij de paarden waren Dominique Dost met Annemoon (B-springen), Kevin Berends met Sir Nameless (B-springen) en Amy Carla KB (M springen), Daniëlle Noordermeer met Zon Primaire (Z1 dressuur) en Jennifer Kern met Ribana 148 (ZZ springen). Voor de ponyclub waren afgevaardigd Ceryl Hissink met Happy (B springen), Sophie Welmers met Zonneschijn (L springen), Manon Wensink met Pino (B dressuur) en Berdien Limpers met Kasper (Z1 dressuur) De leden van de rijvereniging kregen een mooi boeket bloemen; de ponyclubleden kregen een snoepboeket en een zakje snoepjes voor hun pony’s.

Vera van Winkoop werd met Meijereihoeve’s Roy regiokampioen in de klasse L2 dressuur en behaalde tijdens de Nederlandse kampioenschappen een fraaie vijfde plaats. Yvonne Breukink en Ambelina JB werden derde tijdens ‘de Gelderse’ en Jennifer Kern legde beslag op de zesde plaats.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.