Home / Regio / Expositiezondag Brede Blik op Kunst

Expositiezondag Brede Blik op Kunst

LATHUM / GIESBEEK / ANGERLO – Voor de vijfde keer houdt de Stichting Brede Blik op Kunst een expositiezondag en wel op zondag 19 september. Op verschillende adressen langs een route is een veelzijdig aanbod van zowel professionele als amateurskunstenaars bewonderen.

De opening van de expositiedag is om 10.30 uur bij de Molen in Giesbeek en wordt verricht door wethouder Staring van de gemeente Zevenaar. Daarna is het publiek van 11.00 tot 17.00 uur welkom op achttien locaties in Lathum, Giesbeek, Angerlo en Doesburg. Alle locaties zijn te herkennen aan de blauwe vlaggen van de Stichting Brede Blik op Kunst. Hieronder bevinden zich de Kerk en Molen in Giesbeek, Dorpshuis de Meent in Angerlo, het Riverparc in Lathum en Het Gebouw.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.