Home / Eerbeek / Winaars ballonnenwedstrijd

Winaars ballonnenwedstrijd

EERBEEK – Tijdens de jaarlijkse wijkdag, die op 25 juni werd gehouden in de Lombok, werd een ballonnenwedstrijd gehouden. De eigenaar van de ballon die het verst kwam, zou een ijsbon krijgen van Foodmaster / IJskoud. Inmiddels zijn diverse kaartjes teruggekomen en is gebleken dat er maar liefst drie winnaars zijn. De ballonnen van Esmee Seubring, Swen Jansen en Ilse Dreijer hebben allemaal ongeveer 130 kilometer afgelegd en zijn geland in Krefeld in Duitsland. Zij kregen daarom alledrie een bon van Foodmaster. Sommige terugzenders hebben een uitgebreide brief bijgesloten met vindplaats en een aantal aardige woorden. Deze brieven zijn ook overhandigd en de winnaars gaan zelf een dankbriefje sturen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.