Home / Eerbeek / Aanmelden reünie KV Eerbeek

Aanmelden reünie KV Eerbeek

EERBEEK – Korfbalvereniging Eerbeek bestaat dit jaar vijftig jaar. Destijds werd er gespeeld aan het Hungeling, in voor die tijd aangepaste kleding. Dit betekende lange broeken en rokken, wat veel struikelpartijen tot gevolg had. Later verhuisde de vereniging naar sportpark de Veldkant, waar het een eigen accommodatie kreeg. Hier speelt KV Eerbeek nog steeds. Hier zijn al vele kampioenen gehuldigd en hebben vele activiteiten plaatsgevonden. Denk aan de Olympische dag op 12 juni dit jaar of de vele activiteiten voor de jeugd, zoals de playbackshows, disco’s, carnavalsfeest en het jaarlijkse kamp.
Dit jaar wordt de reünie één van de hoogtepunten. Zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur kunnen oud-hanballers elkaar ontmoeten. Aanmelden kan via www.kveerbeek.nl of bij de familie Peters, tel. 0313-654198.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.