Home / Drempt / Teken- en schilderinstroom bij ZeppGerritsen

Teken- en schilderinstroom bij ZeppGerritsen

DREMPT – Bij atelier ZeppGerritsen in Drempt worden diverse kunstzinnige cursussen gegeven. Elke maandag schildert er een groep cursisten in acryl- en olieverf en daar zijn vanaf oktober drie plaatsen vrij. Instromen kan op 4 oktober van 13.30 tot 16.00 uur. Vooraf aanmelden bij Ine de Laak is noodzakelijk.

In het nieuwe cursusjaar starten er ook nieuwe cursussen. De cursus Ambachtelijk schilderen is een verdieping in de materie van de oude meesters en er wordt met olieverf gewerkt. De basiscursus Tekenen & Schilderen is voor iedereen die hiermee kennis wil maken. Opgeven kan tot 25 september.

Tel. 06 – 10737305 of
0314 – 640146 (na 16.00 uur)
E-mail. h.de.laak@kpnplanet.nl
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.