Home / Doesburg / Mouseion schenkt verf aan project Malawi

Mouseion schenkt verf aan project Malawi

DOESBURG – Henny en Alma Noordermeer van Galerie Mouseion in Doesburg schenken een groot assortiment watermengbare olieverf aan het goede doel. Talens komt met een nieuwe verf. Het oude assortiment gaat naar de Schols Foundations. Het project in Mua, Malawi krijgt de verf. Dit project heeft als doel de zorg voor gehandicapte kinderen, de ziekenzorg ter plaatse en een speciale school voor dove kinderen op structurele wijze te steunnen. De materialen van Mouseion worden door de kinderen gebruikt bij hun creatieve werkjes. In de toekomst zullen ansichtkaarten, gemaakt door deze kinderen, te koop zijn bij Mouseion.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.