Home / Bronkhorst / Nieuw programma De Boekensteun

Nieuw programma De Boekensteun

BRUMMEN – De Boekensteun presenteert het nieuwe programma voor het seizoen 2010 – 2011. Het spits wordt maandag 11 oktober afgebeten door Jan Siebelink. Hij was al eerder in Brummen te gast, maar komt naar aanleiding van de presentatie van zijn nieuwe boek Het Lichaam van Clara. Donderdag 11 november is Aaf Brandt Corstius te gast, samen met Machteld Gelder. Zij schreven het Handboek voor de Moderne Vrouw. Maandag 29 november verzorgt Dik van der Meulen een lezing, hij is voorzitter van het Multatuligenootschap. Dichter des Vaderlands Ramsey Nasr opent het nieuwe jaar op dinsdag 25 januari. Bernlef, auteur van onder andere Hersenschimmen, is te gast op woensdag 9 maart. Het is in 2011 vijftig jaar geleden dat zijn eerste boek uitkwam. Het seizoen wordt op donderdag 21 april afgesloten met een lezing door schrijfster en sociologie Jolande Withuis. Voor haar biografie over verzetsheld Pim Boellaard kreeg zij in 2009 zowel de grote Geschiedenisprijs als de Erik Hazelhoff Biografieprijs.
Al deze lezingen zijn gratis toegankelijk voor donateurs van De Boekensteun. Andere belangstellenden betalen 6 euro aan de zaal en 5,50 euro in de voorverkoop.

www.bibliotheekbrummenvoorst.nl
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.