G-Hazenbergtoernooi bij Le Pionnier

Jeu de Boulesvereniging Le Pionnier in Brummen hield zaterdag 11 september weer het jaarlijkse toernooi voor mensen met een verstandelijke beperking: het G-Hazenbergtoernooi. Op deze zonovergoten dag deden er veel mensen mee. Er werden vijf partijen gespeeld, met aan het eind een spannende finale. Rond 15.30 uur waren alle partijen gespeeld en ging de wedstrijdleider aan het rekenen. De finale werd gespeeld door Karel Verhaaf en Eddy Schoolderman. Karel had eerst een voorsprong van 5-1, maar Eddy liep weer in tot het 8-8 werd. Uiteindelijk maakte Karel de partij uit met 13-8. Op de derde plaats eindigde Henk Knol en op de vierde Jan Stegeman. Zij kregen een mooie beker, maar ook voor de overige deelnemers was er een aardigheidje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.