Home / Bronkhorst / Collectanten omgeving Brummen gezocht

Collectanten omgeving Brummen gezocht

BRUMMEN – De collecteweek voor het Nationaal MS Fonds in de gemeente Brummen is van 29 november tot en met 4 december. Hiervoor is de organisatie nog op zoek naar collectanten.

Clazien ’t Hart is coördinator van de MS collecte in Brummen. Ze heeft een persoonlijke band met het Nationaal MS Fonds sinds haar zusje Multiple Sclerose (MS) heeft. Naast het coördineren van de collecte heeft Clazien in het verleden ook op de Pinkstermarkt gestaan waar ze 1100 euro heeft opgehaald voor mensen met MS.
Elk jaar verzamelt ze in de maanden voorafgaand aan de collecte gegevens van mensen die ze ontmoet zodat ze hen kan vragen te collecteren. “Het is belangrijk om mensen persoonlijk te benaderen, dat werkt het beste”, aldus Clazien. Clazien heeft samen met haar collectanten geconstateerd dat MS steeds bekender wordt onder de mensen in Brummen. Desondanks worden klassieke vooroordelen vaak aangehaald door mensen. Wie wil Clazien helpen deze misverstanden uit de wereld te helpen en mensen met MS bij te staan? Aanmelden kan via e-mail. pamela@nmsf.nl of via tel. 010 – 5919839.

www.nationaalmsfonds.nl

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.