Home / Beekbergen / Aanhouding na vernieling

Aanhouding na vernieling

BEEKBERGEN – De politie heeft woensdag 15 september twee personen aangehouden op verdenking van vernieling van een auto. Het gaat om een 42-jarige man uit Beekbergen en een 33-jarige vrouw uit Apeldoorn.

De vernielingen waren eerder die dag op een recreatiepark aan de Ruitersmolenweg gepleegd. De politie kon aan de hand van een signalement de twee verdachten rond 17.00 uur aanhouden. Beide personen zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau en er wordt een proces-verbaal tegen hen opgemaakt.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.