Home / Velp / Rhedenaar verdacht van heling

Rhedenaar verdacht van heling

VELP – Een 21-jarige Rhedenaar is woensdag aangehouden op verdenking van heling van een gestolen fiets. Agenten zagen de man rond vier uur over de Kastanjelaan rijden, waarbij opviel dat de fiets van een kennelijk nieuw model was waarvan het slot ontbrak. Ook was te zien dat de fiets kennelijk opnieuw geverfd was. De man vertelde de fiets recent gekocht te hebben van een onbekende, voor een gering bedrag, en erkende dat de fiets zeker meer waard moest zijn. De fiets is voor verder onderzoek in beslag genomen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.