Home / Velp / Nieuw seizoen Seniorweb

Nieuw seizoen Seniorweb

VELP / RHEDEN / DIEREN – In de drie leercentra van Seniorweb in Velp, Rheden en Dieren gaat vanaf oktober het cursusprogramma weer van start. Voor het komende seizoen is gekozen voor een andere opzet.

De beginnerscursus is gesplitst in een basiscursus (leren omgaan met de computer) en de workshops e-mail, internet en tekstverwerking. Daarnaast zijn er nog de workshops Excel en kaarten maken met Word. Elke cursus of workshop bestaat uit twee of drie lessen van twee uur. De lessen worden gegeven op de computers van de bibliotheken. Inschrijfformulieren liggen bij de bibliotheken.

Jos van Zwam, tel. 026 – 3612187
http://rheden.seniorweb.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.