Echtpaar Jansen-Locke 60 jaar samen

RHEDEN – Op donderdag 16 september was het exact 60 jaar geleden dat het echtpaar Jansen-Locke in het huwelijk trad. Loco-burgemeester Ronald Haverkamp bracht het echtpaar Jansen om die reden die dag een bezoek. Namens het college feliciteerde hij het paar en schonk hen bloemen en het boek ‘Rheden, de zeven dorpen’ van Luuk van der Lee en John Jansen van Galen.
De heer J. Jansen is geboren op 31 december 1927 in Duisburg en mevrouw A. Locke op 27 november 1928, eveneens in Duisburg. Hoewel beiden in Duitsland zijn geboren, hebben zij de Nederlandse nationaliteit. In 1951 werd de heer Jansen opgeroepen voor de militaire dienst in Nederland. Mevrouw Jansen woonde eerst tijdelijk bij haar zus in Velp. Later zijn ze verhuisd naar Rheden, waar ze nog steeds wonen. De heer Jansen werkte bij de Meteoor in Rheden en mevrouw Jzorgde voor de twee kinderen en de huishouding – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.