Vrouwenkoor De Regenboog zoekt leden

LOENEN / OOSTERHUIZEN – Het vrouwenkoor De Regenboog uit Oosterhuizen houdt op dinsdag 21 september een gezellige inloop meezingavond voor vrouwen uit Oosterhuizen, Loenen en omliggende dorpen. Het koor heeft nu 24 leden en wil graag wat uitbreiding. Tevens is het bestuur op zoek naar mensen die met accordeon of synthesizer de vrouwen wil begeleiden. Er wordt op dinsdagavond gerepeteerd, wisselend in het Dorpshuis in Oosterhuizen en het Jeugdhuis in Loenen.
Het koor zingt onder leiding van Bart Willemsen. Het repertoire is voornamelijk Nederlandstalig. “Met veel plezier probeert de dirigent de vrouwen de nobele zangkunst bij te brengen. Zingen maakt je blij en zorgt voor een ontspannen avond. Bij ons koor worden geen audities gehouden. Iedereen kan zingen en bij ons ben je meer dan welkom”, aldus Janny Broekhuis.
Wie interesse heeft kan op 21 september om 20.00 uur een kijkje komen nemen in het Jeugdhuis in Loenen. Info is te krijgen bij Jannybroekhuis@hotmail.com of telefoon 0623105092.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.