Home / Klarenbeek / Provinciaal fietsrondje

Provinciaal fietsrondje

KLARENBEEK – Het provinciaal fietsrondje, dit jaar georganiseerd door de afdeling Hooiland-Klarenbeek-Apeldoorn, is een groot succes geworden. Bij de start kregen de deelnemers een kopje koffie met cake en een rugzakje met inhoud aangeboden.

De dames en heren kwamen uit het hele land en ondanks het regenachtige weer vertrokken 220 fietsers vrolijk en vol goede moed om van de prachtige omgeving te genieten. Bij de lunchstop zorgden twee accordeonisten voor een vrolijke noot en was er heerlijke soep. Ook stonden er enkele kraampjes waar o.a. jam, babykleding en verschillende hebbedingetjes verkocht werden en dat allemaal voor het goede doel van deze dag: de Ronnie Tober Foundation.
Ronnie kwam de daar aanwezige dames en heren vertellen waarom hij deze stichting in het leven had geroepen en een ieder was onder de indruk en gaf aan blij te zijn dat een gedeelte van het batig saldo van deze fietstocht ook aan zijn stichting geschonken wordt.

Bij de finish was er een verloting met mooie prijzen, gesponsord door Apeldoornse bedrijven en als aandenken kregen de sportievelingen een magazine en een zakje ‘knienenkeutels’ mee.

 

Activiteiten

Nu de zomervakantie voorbij is, staan er weer verschillende activiteiten gepland, met voor elk wat wils.
Donderdag 23 september geeft Hans Sambeek voorlichting over EHBO en het gebruik van de A.E.D. (Automatische Externe Defibrillator). Deze bijeenkomst begint om 19.30 uur in gebouw Samuël aan de Brinkenweg 111, Klarenbeek.
Dinsdag 21 september wordt er weer gefietst, maandag 4 oktober gaan de dames kasteel Doorwerth bezichtigen en woendag 13 oktober wordt het Hof van Twello bezocht en nemen zij deel aan een wijnproeverij en maken een wandeling door de wijngaard.

Meer info over de NBvP, Vrouwen van Nu: secretaris Jenny de Beer, tel. 055-5336850.

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.