Home / Doesburg / Snappenburg de Vries prijs 2010

Snappenburg de Vries prijs 2010

DOESBURG – De zestiende Snappenburg de Vriesprijs is dit jaar weer uitgereikt tijdens de monumentendag in Doesburg. Voor de jury is het niet altijd makkelijk een keuze te maken. Dit jaar waren er vier panden genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Waardering is er voor het pand Gastelaarstraat 15, Koepoortstraat 30-32 en Bergstraat 27. Echter de uiteindelijke keuze van de jury is gevallen op het pand Veerpoortwal 1. Dit pand is helemaal gerenoveerd en in de oude staat teruggebracht, zelfs de ijzeren hekjes zijn in originele staat gezet in stenen klinkers. Tijdens de open monumentendag werd de Snappenburg de Vriesprijs op het stadhuis uitgereikt aan de heer en mevrouw Heins. Een plaquette die op de gevel moet worden aangebracht en een bijbehorende oorkonde werden door de voorzitter aan de eigenaren van het pand overhandigt – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.