Cursusaanbod Carion met aan vrijwilligerswerk gerelateerde onderwerpen

DOESBURG – In het kader van het ondersteunen van (potentiële) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties wil het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg een aanbod doen van cursussen c.q. workshops met aan vrijwilligerswerk gerelateerde onderwerpen.

Deze cursussen en workshops worden verzorgd door het Graafschap College sector Educatie en Participatie en gehouden op De Linie 4 in Doesburg. In totaal zijn er tien bijeenkomsten van 2,5 uur. Er kan per thema worden ingeschreven.
De thema’s zijn P.R. en Communicatie, Vergaderen / besturen voor (startende) bestuursleden en vinden en binden van (met name) jonge vrijwilligers.

P.R. en Communicatie is een vierwekelijkse bijeenkomst en start op donderdag 28 oktober van 19.30 tot 22.00 uur, Vergaderen / besturen is een vierwekelijkse bijeenkomst en start donderdag 25 november van 19.30 tot 22.00 uur en vinden en binden bestaat uit twee bijeenkomsten op donderdag 20 en 27 januari van 19.30 tot 22.00 uur.
Deelnemers kunnen voor 10 oktober intekenen. Bij te weinig aanmeldingen gaan de cursussen niet door.

Jos de Bois (SVB)
Tel. 0313 – 472632
E-mail. j.dubois@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.