Home / Beekbergen / Brede School BOL-2-do van start

Brede School BOL-2-do van start

BEEKBERGEN – Met het knopen van drie verschillende linten werd woensdagmorgen de Brede School Beekbergen, Oosterhuizen, Lieren (BOL) een feit. Op een kruispunt precies midden tussen de dorpen is de start gevierd met het oplaten van ballonnen.

Ruud de Boer, directeur algemene zaken van de gemeente Apeldoorn, kwam naar het kruispunt van de Achterstekerkweg en Hulleweg. Hier verrichtte hij de aftrap voor de nieuwe Brede School. Aan hem de eer om de symbolische linten aan elkaar te knopen en de naam te onthullen: BOL-2-do, oftewel: Beekbergen Oosterhuizen Lieren to do, bedacht door één van de moeders. De kinderen uit groepen acht van de drie betrokken basisscholen waren bij het plechtige moment aanwezig en lieten tegelijkertijd hun ballonnen los, die snel op de wind uit het zicht verdwenen.
De Brede School is geen fysiek gebouw, zoals De Boer de kinderen nog even herinnerde, maar een samenwerking. Niet alleen de kinderen, maar ook hun ouders en andere inwoners van de dorpen gaan hiervan profiteren. Zo staat er al een aantal leuke activiteiten gepland voor jong en oud.

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.