Uitslag schrijfwedstrijd tijdens Kunst- en cultuurmarkt in Velp

VELP – De schrijfwedstrijd van de Bibliotheek Veluwezoom had als thema (na)zomer. Maar liefst 34 schrijvers hebben hun verhaal ingestuurd. De winnaars van deze schrijfwedstrijd worden zaterdag 18 september op de Kunst- en Cultuurmarkt in Velp bekend gemaakt.

Jeugd
In de categorie ‘jeugd’ zijn vier verhalen genomineerd: Simon Rijnbende uit Rheden met zijn vrolijke verhaal; Anouck van der Vlist uit Velp, een zomers en afwisselend verhaal met een mooie vormgeving; Sanne de Vos, een lekker chicklit verhaal in dagboekvorm, geld speelt geen rol; Cato Bijlmakers uit Wageningen met een heerlijk fantasieverhaal. Eén van deze verhalen zal het winnende verhaal zijn en een ander verhaal krijgt een aanmoedigingsprijs.

Volwassenen
Bij de categorie ‘volwassenen’ zijn twee verhalen genomineerd: Freerk Knobbe uit Doorwerth, vanaf de eerste zin een boeiend en sterk zomerverhaal, knap inlevingsvermogen en humor zijn sterke punten; Els Bugter uit Oosterbeek wil iets meegeven aan de lezer, het verhaal is origineel en wijs.

Kunst- en cultuurmarkt in Velp
De genomineerden worden persoonlijk benaderd door de Bibliotheek Veluwezoom en gevraagd om zaterdag tijdens de kunst- en cultuurmarkt op 18 september 2010 hun verhaal te komen voorlezen. De jeugdverhalen zullen om 14.00 uur worden voorgelezen en de volwassen verhalen om 15.00 uur. Eén van de juryleden zal aanwezig zijn om iets te vertellen over de ingezonden verhalen en de jurering.

Kom kijken!
Het voorlezen van de verhalen gebeurt in de Emmastraat in Velp. Naast de winkel ‘Uit de kunst’ staat een podium waar iedereen welkom is om te komen luisteren naar de verhalen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.