Home / Dieren / Vrouw steekt Dierense vriend met mes in de borst

Vrouw steekt Dierense vriend met mes in de borst

DIEREN – Een 34-jarige vrouw uit Apeldoorn is zondag rond 13.00 uur in haar woning in Dieren aangehouden op verdenking van mishandeling van haar 28-jarige vriend. Ze had de man met een mes in zijn borst gestoken.

Zondagochtend kreeg de politie een melding dat er bloedsporen in de portiek van een flat in een wijk in Dieren-Oost waren gevonden. Onderzoek ter plaatse leidde naar de woning van het stel. De vrouw vertelde dat ze die nacht ruzie met haar vriend had gehad. Hierbij zou zij haar vriend met een mes hebben gestoken. De man liep hierbij verwondingen op aan zijn borst. De vrouw is aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.