Home / Velp / Het kleine tenten- theaterfestival

Het kleine tenten- theaterfestival

VELP – Van 16 tot en met 19 september presenteren ArtEz Toneelschool en de Alliantie een nieuwe aflevering van het Kleinetententheatherfestival in Openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Deze vier dagen spelen alle studenten van de toneelschool acht korte voorstellingen. De studenten bepalen zelf wat ze willen maken en worden daarbij begeleidt door docenten. Op 16, 17 en 18 september begint het programma om 19.00 uur en op zondag 19 september is het theater van 15.00 tot 10.00 uur bezig. De entree bedraagt 8 euro. Kaarten zijn een half uur van tevoren verkrijgbaar aan de kassa.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.