Jeugdclub Klarenbeek weer van start

KLARENBEEK – Jeugdclub Klarenbeek heeft weer een gezellig kamp achter de rug. Onder de noemer Ik hou van Holland @ Bathmen ging de groep vijf dagen op reis. Ellen Hertgers schreef hier een stukje over.

‘We verbleven in een scoutinggebouw en deden in de buurt en soms iets verder weg leuke spellen. De eerste dag gingen we het gebied ontdekken met het spel pleeborstel werpen. ’s Avonds deden we een nachtspel in het bos. Op de tweede dag deden we een dagspel in Deventer, waarmee je punten kon verdienen. Degene met de meeste punten mocht boodschappen doen van het hoogste bedrag en daarna zelf het diner klaarmaken. ’s Avonds keken we de halve finale Uruguay – Nederland. ’s Avonds deden we weer een nachtspel in het bos. Op de derde dag hebben we vlotten gebouwd en daar een wedstrijdje mee gedaan. ’s Avonds deden we Ik Hou van Holland en een smokkelspel in het dorp. Op de vierde dag fietsten we naar de Holterberg, daar moesten we wat vragen beantwoorden in het natuurdiorama. Na nog een stuk fietsen kwamen we bij een zwembad, waar we lekker konden afkoelen. ’s Avonds gingen we barbecueën en hadden we bonte avond. Iedere groep zong een zelfgemaakt liedje’.

Donderdag start er een nieuw seizoen van de Jeugdclub. Om de drie weken op donderdag is er in het Achterhuus achter de kerk aan de Woudweg vanaf 19.15 uur een leuke avond. Jongeren uit Klarenbeek en omgeving vanaf groep acht tot ongeveer vijftien jaar zijn welkom.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.