Home / Klarenbeek / Anne vult doos met Máxima

Anne vult doos met Máxima

KLARENBEEK – Anne van Schaik uit Klarenbeek mocht samen met Prinses Máxima de eerste schoenendoos vullen voor het project Schoenmaatjes van dit jaar. Samen zochten ze schoolspullen, speelgoed en toiletartikelen uit. Ondertussen vertelde de Prinses dat haar dochters ook meedoen met de actie Schoenmaatjes. Voor dit project vullen kinderen een schoenendoos met spulletjes. Deze dozen worden dan uitgedeeld onder kansarme kinderen in ontwikkelingslanden. Anne is in augustus een week naar Kenia geweest om daar schoenendozen uit te rijken. Ze heeft daarbij gezien hoe hard de dozen nodig zijn, omdat de kinderen echt heel weinig hebben. Ze roept dan ook scholen en kinderen op om mee te doen aan de actie.
 

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.