Home / Eerbeek / Spiker eert haar voorzitter

Spiker eert haar voorzitter

EERBEEK – Tijdens de algemene ledenvergadering van volleybalvereniging Spiker uit eerbeek werd de aftredende voorzitter Hans Wehrmeijer benoemd tot Erelid. Daarnaast werden twee jubilarissen in het zonnetje gezet en moet de club op zoek naar nieuwe bestuursleden.

Jolanka Leeflang en Hans Wehrmeijer werden gehuldigd vanwege hun 25-jarig jubileum. Daarnaast traden drie bestuursleden af. Hans Wehrmeijer als voorzitter na een periode van vijftien jaar, Ton Modderkolk als penningmeester en Erik Zweers als coördinator Pr & activiteiten.
Met algemene stemmen werd de afscheidnemende voorzitter benoemd tot Erelid. Van zijn 25-jarige lidmaatschap heeft Hans 24 jaar diverse functies vervuld. Hij was lid en voorzitter TC, trainer en coach van vele teams, organisator van diverse activiteiten en vijftien jaar voorzitter.
Spiker moet nu dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden. Leden kunnen zich aanmelden bij het secretariaat.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.