Home / Dieren / Nieuwe pakken tafeltennissers Gazelle

Nieuwe pakken tafeltennissers Gazelle

DIEREN – Tijdens de strijd om de titel clubkampioen 2010 bij tafeltennisvereniging Gazelle in Dieren werd iedereen in een nieuw trainingspak gehesen. Jan Geurts van Schoenmakerij Jan Geurts in Dieren had bij alle competitiespelers een prachtig trainingspak met sporttas bezorgd. Iedereen was blij verrast met deze gift van Jan en Annie Geurts. Uiteraard werd er een foto genomen voor de strijd los barstte om het clubkampioenschap. Tafeltennisvereniging Gazelle speelt op maandag- en woensdagavond in de kantine van Gazelle. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.