Home / Dieren / F1 Erica in ‘t nieuw

F1 Erica in ‘t nieuw

DIEREN – Het F1-team van voetbalvereniging Erica’76 speelde de eerste wedstrijd van de competitie in nieuwe shirts. De jongens zijn door PCG Coatings in Arnhem heeft de jongens voorzien van een shirt. Katapolska Detachering heeft een nieuwe sporttas gesponsord. Op de foto staan van links naar rechts: leiders Theo en Norbert, trainer Jan en scheidsrechter Umberto, Tam, Daan, Milan, Nando, Ozan, Job, Bram, Aeron en Lieuwe.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.