Home / Rozendaal / Veel belangstellingen voor schilderijen

Veel belangstellingen voor schilderijen

ROZENDAAL – Het hele weekend was het Open Monumentendag; zo ook in de kerk van Rozendaal waar een tentoonstelling was ingericht van schilderijen en meubels, gemaakt door zes leden uit de familie Veraart. De belangstelling was groot; het hele weekend door werd de kerk in Rozendaal bezocht. Sommige van de tentoongestelde stukken waren te koop. In de tuinkamer was een tentoonstelling ingericht over de ontwikkeling van Rozendaal in de tweede helft van de negentiende eeuw. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.