Eén groot brandweerfestijn

LIEREN – De brandweerlieden van de Vrijwillige Brandweer Beekbergen hadden dit jaar weer een heelparcours uitgezet voor de jaarlijkse Schoolstrijd. Leerlingen van groep 8 van de basisscholen uit Beekbergen, Oosterhuzien en Lieren streden onder een stralende hemel om uit te maken wie zich de winnaar van de Brandweerdag 2010 mocht noemen. Na een middag vol inspanning eindigde de Prinses Julianaschool in Lieren met maar liefst 790 punten op de eerste plaats.

Op de foto v.l.n.r. boven: Lisa Mulder, Ilse Oosterkamp, Evelien Vink, Nina van de Hel, Nicole van den Beld, Schrley Bonsema en onder: David Bresser, Harm Jochems en Niels de Groot.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.