Home / Hall / Oliebollen bij zon en regen

Oliebollen bij zon en regen

HALL – Dankzij de zon op zaterdag en de regen op zondag was de oliebollenactie van gemengde Zangvereniging De Eendracht Hall afgelopen weekend weer een succes. Vele passanten lieten zich de welbekende oliebollen en appelflappen niet ontgaan. Het was dan ook ouderwets gezellig en druk aan de kraam voor de Wheme. Voor diegenen die net te laat waren, is er zaterdag 25 september een herkansing op de Bijenmarkt in Eerbeek. dan gaan de dames en heren van de Hallse Zang weer aan de bak.
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.