Home / Drempt / Dorpsplan Drempt is af

Dorpsplan Drempt is af

DREMPT – Vorig jaar hebben veel inwoners hun wensen en ideeën over Drempt laten horen en op basis daarvan is een dorpsplan Drempt gemaakt met daarin alle wensen verzameld. Dit dorpsplan wordt gepresenteerd op maandag 27 september om 20.00 uur in De Broederie. De zaal is vanaf 19.30 uur open. Vanaf www.dorpsraad-dhk.nl is het plan al te downloaden. Begin november wordt het dorpsplan aangeboden aan de gemeente Bronckhorst.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.