Home / Doesburg / Sub-regio activiteit Lopend Vuurtje

Sub-regio activiteit Lopend Vuurtje

DOESBURG / HUMMELO – Om de Scoutinggroepen in de regio Achterhoek wat dichter bij elkaar te brengen is er zaterdag 25 september een sub-regio activiteit waar Scouting Doesburg en Scouting Hummelo / Keppel aan deelnemen.

Deze dag houden alle deelnemende Scoutinggroepen hun eigen open dag met leuke activiteiten. Het Scoutingbestuur van de regio brengt de hele dag het licht en de warmte van het vredevuur van de ene naar de andere groep met een open pick up wagen.
De pick up wagen start om 10.00 uur bij het clubhuis van de Hamaland groep in Doetinchem waarna hij kris kras door de Achterhoek van groep naar groep rijdt. Na het afleggen van 100 kilometer eindigt de wagen om 16.00 uur weer op de startplaats.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.