Home / Dieren / Start Pupillen Voetbalschool Erica ’76

Start Pupillen Voetbalschool Erica ’76

DIEREN – Na het succes van vorig jaar gaat ook dit seizoen de Voetbalschool van Erica ’76 weer van start. De najaarseditie start op vrijdagavond 24 september en de voorjaarssessie start in het voorjaar van 2011. Ook dit seizoen bestaat elke sessie uit acht bijeenkomsten. De nadruk van de trainingen ligt op het verbeteren van de techniek. Naast de mini’s, de F- en E-pupillen kunnen komend seizoen ook de D-pupillen zich hiervoor aanmelden. De meeste van deze jongens spelen komend seizoen voor het eerst op een groot veld en elf tegen elf. In de aangeboden oefenstof wordt hier nadrukkelijk op ingespeeld. Inschrijven kan door het downloaden van het inschrijfformulier op www.vverica76.nl.

Marthijn, tel. 0313 – 422178
Marco, tel. 0313 – 421065
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.