Home / Dieren / Hele dag volleybal

Hele dag volleybal

DIEREN – Zaterdag werd het volleybalseizoen traditioneel geopend met een toernooi in Sporthal Theothorne. Het ochtendprogramma was gereserveerd voor het Cool Moves Volleybal. Deze volleybalvariant voor kinderen van 6 tot 12 jaar wordt bij Volleybalverening AutovanOort Rebelle op verschillende niveaus beoefend.
Dankzij de inbreng van sponsor Jan Willem Eikenaar assurantiën is dit de snelst groeiende tak van volleybal binnen volleybal vereniging AutovanOort Rebelle.
In Dieren werden wedstrijden gespeeld op niveau 3 t/m 6. In poules van 4 teams werd gestreden om de prijzen. AutovanOort Rebelle bleek op alle niveaus mee te kunnen doen voor de bekers, AutovanOort Rebelle team 2 op niveau 6 bleek zelfs de allersterkste van hun poule en ontvingen van Jan Willem Eikenaar de beker voor de eerste plaats.

Het middagprogramma werd gespeeld door de eerste teams en de meisjes A en B. Voor de beide vlaggenschepen was het de eerste test voor het nieuwe seizoen, een mooie gelegenheid om nieuwe speler en speelsters te testen en de ingestudeerde aanvalscombinaties te proberen. Ondanks het feit dat het om ging een eerste vriendschappelijk treffen, werd toch op het scherpst van de snede gestreden. Beide Rebelle teams werden 2e in de einduitslag.
Bij de meisjes A en B teams moesten de Rebelle teams aantreden tegen sterke tegenstanders uit ondermeer Doetinchem, Wageningen en Eerbeek. Een aantal teams waren te sterk voor onze Dierense Dames. Toch kunnen beide teams met een derde plaats terugkijken op een geslaagd toernooi. Aan het einde van de dag werden de prijzen uitgereikt door de hoofdsponsor Andre van Oort. Ter gelegenheid van het 10e AutovanOort volleybaltoernooi en als dank voor de jarenlange sponsoring werd Andre Van Oort verrast met een prachtige ingelijste foto van de eerste teams in de nieuwe outfit.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.