Home / Dieren / Bewoners Gelders Hof verrast

Bewoners Gelders Hof verrast

DIEREN – De Vereniging Vrienden van Verpleeghuis Gelders Hof verwezenlijkt, sinds 1975, voorzieningen voor de bewoners van Gelders Hof in Dieren om het wonen in een verpleeghuis zoveel mogelijk te veraangenamen.

Dit maal werden de bewoners tijdens een feestelijke bijeenkomst aangenaam verrast. Zij ontvingen een grote ronde leestafel, een grote televisie en een duo-fiets met elektrische trapondersteuning. Eén van de activiteiten van de Vrienden is het (mede)financieren van voorzieningen, waarvoor het Verpleeghuis niet de benodigde gelden op kan brengen. Deze keer werden de bewoners van Gelders Hof goed verwend. Jaarlijks wordt er voor dit doeleinde gemiddeld 10.000 euro uitgegeven. Het geld ontvangen de vrienden van vele donateurs, de jaarlijkse kerstmarkt en spontane giften. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.