Home / De Steeg / Hanny Heetman met landscape and man

Hanny Heetman met landscape and man

DE STEEG – Van 16 september tot en met 4 november presenteert De Alliantie een expositie van werk van Hanny Heetman in het gemeentehuis in De Steeg. In de expositie staan het landschap en de mens centraal.

Foto’s dienen als uitgangspunt bij het onderzoeksproces naar een persoonlijke betekenis van de waargenomen werkelijkheid. Ook haar beelden van porselein, steen en was getuigen van haar fascinatie voor een levendig dialoog tussen vorm, materiaal en techniek van het verbeelde landschap en de mens. De expo is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur te bewonderen en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.