Hanny Heetman met landscape and man

DE STEEG – Van 16 september tot en met 4 november presenteert De Alliantie een expositie van werk van Hanny Heetman in het gemeentehuis in De Steeg. In de expositie staan het landschap en de mens centraal.

Foto’s dienen als uitgangspunt bij het onderzoeksproces naar een persoonlijke betekenis van de waargenomen werkelijkheid. Ook haar beelden van porselein, steen en was getuigen van haar fascinatie voor een levendig dialoog tussen vorm, materiaal en techniek van het verbeelde landschap en de mens. De expo is van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 17.00 uur te bewonderen en op vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.