Home / Bronkhorst / H. Rozie Award uitgereikt

H. Rozie Award uitgereikt

BRUMMEN – Het bestuur van wijkraad Oliemolen in Brummen toog zaterdag 28 augustus naar de buurtsuper in de wijk. Bij de super was ook Henk Rozie aanwezig die de uitreiking van de H. Rozie Award zou verrichten onder het toeziend oog van de bestuursleden.

Binnen troffen zij de heer Bruno Lendering aan die niet geheel verrast was door de komst van het bestuur, maar wel erg blij. Het juryrapport werd voorgelezen door de heer De Bruijn, voorzitter van de wijkraad. De Henk Rozie Award wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor de wijk Oliemolen. Sinds de super zich in de wijk heeft gevestigd, heeft de heer Lendering, samen met zijn personeel, laten zien dat zij niet alleen een puur zakelijk kanten hebben, maar zij laten ook blijken contact met de buurtbewoners te waarderen. De super maakt contact met de jeugd, sponsort diverse activiteiten en zet zich in om de omgeving van de winkel netjes te houden, aldus het juryrapport.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.