Home / Bronkhorst / Cheque Wilhelminaschool voor TESS Unlimited

Cheque Wilhelminaschool voor TESS Unlimited

BRUMMEN – De kinderen van de Wilhelminaschool in Brummen sparen ieder jaar voor een goed doel. Vorig jaar is gespaard voor de stichting TESS Unlimited. Deze stichting is opgericht door de Brummense Tessa de Goede en steunt onder andere kinderen in Guatemala in Nepal. Mevrouw de Goede, moeder van Tessa kwam naar school om de cheque in ontvangst te nemen.De kinderen hebben samen 629,38 euro bijeen gespaard. Dit jaar spaart de school voor de stichting HAVEK, die hulp geeft aan vrouwen en kinderen in Haïti. De familie Van Slingerlan, die in Haïti aan dit project werkt, is persoonlijk bekend op de Wilhelminaschool. Het gezin is afgelopen jaar na de aardbeving een paar weken in Brummen geweest. Oudste dochter Shaina bezocht toen tijdelijk de school.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.