Home / Loenen / De Wigwam feestelijk geopend

De Wigwam feestelijk geopend

LOENEN – Kinderdagverblijf De Wigwam in Loenen hield zaterdag 4 september een open dag. Veel belangstellenden konden zien hoe mevrouw Ruegenbrink, 94 jaar, uit Loenen het lintje doorknipte; hiermee was De Wigwam geopend. 

Liedjes Theater Broodje Aap was er en speelde kinderliedjes van Dirk Schelle. Ondertussen konden de kinderen zich laten schminken. Daarnaast was er nog een prijsuitreiking waar de kinderen met smart op zaten te wachten. Quinten Zeijseink had de mooiste kleurplaat gemaakt en won de hoofdprijs; een weekend in wigwam in Slagharen.

 

Lees ook

Trekkingslijst Schaapscheerdersfeest Loenen bekend

LOENEN – Tijdens het Schaapscheerdersfeest in Loenen vond natuurlijk ook weer de verloting plaats. Inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.