Snappenburg de Vries prijs 2010

DOESBURG- De 16e Snappenburg de Vriesprijs is dit jaar weer uitgereikt tijdens de monumentendag in Doesburg. Dit jaar waren er vier panden genomineerd voor deze prestigieuze prijs. Waardering is er voor de panden aan de Gastelaarstraat 15, Koepoortstraat 30-32 en Bergstraat 27.

De uiteindelijke keuze van de jury is gevallen op het pand aan de Veerpoortwal 1. Dit pand is helemaal gerenoveerd en in de oude staat teruggebracht, zelfs de ijzeren hekjes zijn in originele staat gezet in stenen klinkers. Tijdens de open monumentendag werd de Snappenburg de Vriesprijs op het stadhuis uitgereikt aan de heer en mevrouw Heins. Een plaquette die op de gevel moet worden aangebracht en een bijbehorende oorkonde werden door de voorzitter aan de eigenaren van het pand overhandigd. – Foto Hanny ten Dolle.

Foto: de heer en mevrouw Heins ontvangen de plaquette
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.