Mevrouw Diesfeldt wint fiets

LOENEN / BRUMMEN – De Gazelle in Dieren had voor de verloting van de Rhedense fietsvierdaagse een elektrische Gazelle Orange Energy fiets ter beschikking gesteld. Mevrouw Diesfeldt uit Brummen was de gelukkige winnaar en kon de fiets vrijdag ophalen bij Fietswereld Van Ark in Loenen. Diesfeldt: “Ik ben er heel blij mee. Ik had nog wel een fiets, maar een elektrische erbij is wel heel fijn. Ik mocht zelf kiezen waar ik de fiets op zou komen halen; Van Ark is mijn vaste fietsenmaker, vandaar dat ik hem hier op wilde halen.” De fiets werd verloot onder de 1078 weekkaarthouders van de Rhedense fietsvierdaagse. Mevrouw Diesfeldt fietste iedere dag 60 kilometer, twee in de regen en twee met mooi weer. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.