Home / Eerbeek / Geslaagde ANBO middag

Geslaagde ANBO middag

EERBEEK – Vice voorzitster mevrouw T. de Gier van de ANBO afdeling Eerbeek kon vrijdagmiddag ruim 125 leden begroeten in het Tjark Riksgebouw. Na een korte toespraak en een kopje koffie of thee werd het woord gegeven aan de heer J. Loonstra van het IVN.

Hij kwam aan de hand van een digitale fotovoorstelling vertellen over de stroomdalflora van Cortenoever. Een mooi gebied geklemd tussen een boog van de IJssel. Dit was op een getoonde luchtfoto erg mooi te zien. Na aanleiding van de vele beelden van de natuur met de vele kleurige planten werd er verteld over ‘het bosje van Heijendaal’, de heggen en hagen, het roggeland (de wilde akkers) en de weidevelden.

De middag werd afgesloten met vier spelletjes bingo waarbij weer leuke prijzen te winnen waren.De volgende ANBO middag voor de afdeling Eerbeek wordt gehouden op vrijdag 8 oktober in Zaal Spoorzicht. Het 25-jarig jubileum staat dan centraal.

 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.