Home / Eerbeek / Cursus vrijwilliger in het ouderenwerk

Cursus vrijwilliger in het ouderenwerk

EERBEEK – De Vrijwilligerscentrale Brummen-Eerbeek houdt in de maand oktober de tweedaagse cursus Vrijwilliger in het ouderenwerk in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. er wordt informatie gegeven over verschillende gezondheidsproblemen die bij ouderen kunnen voorkomen en hoe men daar het beste mee om kan gaan. Vrijwilligers kunnen gratis deelnemen. De cursus vindt plaats op 4 en 11 oktober van 09.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan tot en met 30 september via tel. 0575 – 561988 of via e-mail. a.oosterhoff@welzijnbrummen.nl.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.