Home / Apeldoorn / Wethouder chat met jeugd over geld

Wethouder chat met jeugd over geld

APELDOORN – De gemeente Apeldoorn introduceert dinsdag 14 september de digitale agenda over geld voor basisscholen tijdens de landelijke Week van het Geld. Deze Cash Flow agenda voor leerlingen van groep 7 en 8 is bedoeld om de jeugd op jonge leeftijd te leren omgaan met geld. Leerlingen van groep 8 van basisschool De Touwladder in Ughelen hebben de primeur. Zij nemen de eerste Cash Flow agenda in gebruik tijdens een chatsessie met wethouder Fokko Spoelstra.
 

Lees ook

Actiegroep geeft Kamer-leden kaart voor natuurfilm

APELDOORN – Stichting Red de Veluwe biedt alle woordvoerders Luchtvaart uit de Tweede Kamer een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.