Home / Velp / Klaverjassen en jokeren bij VVO

Klaverjassen en jokeren bij VVO

VELP – Voetbalvereniging VVO houdt weer klaverjas – en jokeravonden in haar clubhuis. Jaap en Dicky Fleming namen de kaartavonden altijd op zich, maar hebben nu besloten ermee te stoppen. Herman Jalink en Peter Slabber volgen hen op.

Voorheen werden er bij het klaverjassen vier partijen van twaalf gespeeld en werd begonnen om 20.00 uur. Nu wordt er gestart om 20.30 uur en worden drie partijen van zestien gespeeld. Naast het klaverjassen zijn er jokertafels. Iedereen is van harte welkom; eventueel aanmelden bij de organisatie kan ook. Er wordt gekaart op 24 september, 29 oktober, 26 november en 17 december.

Herman Jalink, Tel. 026 – 3622107
E-mail. pepijncd@xs4all.nl
Peter Slabber, tel. 06 – 20422635
E-mail. p.slabber@chello.nl
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.