Home / Loenen / Politiek kiest voor ontsluiting Kieveen op Hoofdweg

Politiek kiest voor ontsluiting Kieveen op Hoofdweg

LOENEN – Er lijkt schot te komen in de besluitvorming rondom de ontsluiting van bedrijventerrein Kieveen in Loenen. De grootste politieke partijen van Apeldoorn hebben tijdens de politieke markt vorige week aangegeven te kiezen voor een ontsluiting richting de Hoofdweg.

Er wordt al jaren gebakkeleid over ontsluiting van het bedrijven terrein. Een route via de Kanaalweg heeft als nadeel dat er bomen moeten worden gekapt. Ontsluiting via de Hoofdweg zal overlast en gevaarlijke situaties voor bewoners opleveren. PvdA, CDA, VVD en D66 en Leefbaar Apeldoorn hebben toch een voorkeur aangegeven voor de laatste optie. Hierbij is vooral de keuze gemaakt voor snelheid. Na dertien jaar is het tijd voor een oplossing.
Het blijkt overigens dat een bewoner tegen welke variant dan ook bezwaar zal maken tot de Raad van State aan toe. Een uiteindelijke oplossing kan dus nog steeds wel even duren.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.