Fusieviering nieuwe Parochie Klarenbeek

KLARENBEEK – De fusieviering van de nieuwe parochie HH Franciscus en Clara vindt plaats op zaterdag 9 oktober in de Rooms Katholieke kerk in Klarenbeek. Op en rond de kerk aan de Kerkweg wordt vanaf 16.00 uur een passend programma gehouden.

Na de ontvangst met koffie is er een korte boeiende wandeling over de route van het oude processiepad van vroeger in de omgeving van de kerk. Tijdens deze wandeling zullen de figuren van Franciscus en Clara zich op een onverwachte en bijzondere manier aan de wandelaars presenteren. Na de wandeling krijgen alle wandelaars een eenvoudige maaltijd aangeboden.
Om 19.00 uur zal de fusie gevierd worden in de parochiekerk OLV Ten Hemelopneming tijdens een plechtige eucharistieviering waarin het pastoraal team zal voorgaan. Op verschillende manieren zullen de parochianen uit de verschillende locaties van de parochie hun medewerking geven aan deze viering. Na afloop van de viering is er een receptie, waarin ook de prijswinnaars bekend worden gemaakt van de fotowedstrijd ‘de kerk belicht’.
Iedereen die aan de wandeling en maaltijd wenst deel te nemen kan zich tot 1 oktober opgeven bij het secretariaat van de parochie, telefonisch 0571-274445 of per email secreatariaat@franciscusenclara.com. De organisatie hoopt dat zoveel mogelijk parochianen uit de zeven lokaties aanwezig zullen zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.