Home / Hall / Trouwen in de open lucht

Trouwen in de open lucht

HALL – Hanneke Olijslagers trouwde zaterdag 4 september met Raymond van de Brink in de achtertuin van haar ouders aan de Knoevenoordstraat 70 in Hall. “Mijn dochter had al vaker gezegd dat ze het leuk zou vinden om in onze tuin te trouwen. De gemeente Brummen stond dit echter niet toe”, aldus Frank Olijslagers.

Sinds kort mag er wel in de open lucht getrouwd worden en Hanneke pakte de gelegenheid meteen om in de tuin van haar ouders te trouwen. Frank Olijslagers: “Waarschijnlijk was dit de eerste keer dat er in de openlucht in de gemeente Brummen getrouwd is”. Ten overstaan van de ambtenaar Ivonne Wellink werd in de openlucht in het prieel op het landgoed het huwelijk gesloten (foto).

www.knoevenoord-hall.nl
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.