Home / Giesbeek / Start laagseizoen Rhederlaag

Start laagseizoen Rhederlaag

GIESBEEK – Het laagseizoen op het RGV recreatiegebied Rhederlaag in Giesbeek gaat op 16 september in. Met het ingaan van het laagseizoen zijn honden weer welkom en gaat het laagtarief parkeren in. Het parkeergeld bedraagt dan 2 euro per auto per dag. Voor lange voertuigen geldt een tarief van 4 euro per voertuig per dag. De RGV parkeerpas die nog geldig is tot 1 mei 2011 is nog voordelig te bestellen in de webwinkel of op www.rgv.nl. Deze pas is geldig op alle RGV recreatiegebieden en op de Veluwe en in het Rijk van Nijmegen. Op 1 mei 2011 start het hoogseizoen weer.
 

Lees ook

Voetbalkampioenen!

GIESBEEK – Het vierde elftal van GSV’38 4 uit Giesbeek heeft het kampioenschap binnen. In …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.