Home / Eerbeek / Dronken vrouw werkt niet mee met blaasproef

Dronken vrouw werkt niet mee met blaasproef

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 48-jarige automobiliste aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. De vrouw werkte niet mee met de blaasproeven, haar rijbewijs is ingevorderd.

Surveillerende agenten werden rond 00:15 uur aangesproken door een automobilist. Hij had een automobiliste slingerend zien rijden en vermoedde dat zij onder invloed reed. Toen de agenten de automobiliste slingerend aan de Veldkantweg zagen rijden hielden zij haar staande. Tijdens de blaastest werkte de vrouw niet mee, ze blies niet goed in het blaasapparaat. Voor de agenten was het inmiddels duidelijk dat de vrouw gedronken had, waarop zij is aangehouden. De automobiliste is overgebracht naar het politiebureau en werkte ook daar niet mee met de ademanalyse. Het rijbewijs van de vrouw is ingevorderd, de politie maakt proces-verbaal op.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.