Home / Doesburg / Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht

DOESBURG – Voor diverse organisaties is het Steunpunt Vrijwilligerswerk Doesburg op zoek naar vrijwilligers. Carion Doesburg zoekt nog een receptionist. Zij / hij ontvangt de bezoekers van Carion aan de Linie 4 en staan hen te woord. Ook voert zij / hij lichte administratieve werkzaamheden uit.
Voor de Humanistische Uitvaartbegeleiding Midden Nederland wordt gezocht naar een coördinator. Deze uitvaartbegeleiders bieden ondersteuning bij het vormgeven van een waardig afscheid. De coördinator is de schakel tussen de uitvaartondernemer en de spreker bij uitvaarten.
Stichting Diva Dichtbij uit Hummelo zoekt iemand die met enige regelmaat kan ondersteunen bij het goed laten functioneren van het netwerkje van de stichting. Het betreft een server, een aantal laptops, een printer en een website. Deze dienen allen up to date gehouden te worden.

www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/doesburg

 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.